Rygestop er svært – disse Tips kan hjælpe!

At gøre beslutningen om at stoppe med at ryge er noget, der vil give dig betydelige fordele. Holde disse fordele i dit sind, og indsamle teknikker, der er nyttige, såsom dem fra den nedenstående artikel, til at hjælpe dig. Holde den rådgivning du lære her handy, så du kan bruge dem efter behov når du har brug for den ekstra hjælpe hånd på din vej til at blive en ikke-ryger.

Du kan ønske at deltage i en støttegruppe når du beslutter at stoppe med at ryge. Det kan være meget gavnligt at netværke med mennesker, der har været hvor du er, og forstår de følelsesmæssige og fysiske udfordringer, som du går igennem. Folk med erfaring med at holde op, eller gå igennem de samme ting som du, kan tilbyde deres egne tips og råd. Støttegrupper kan ofte findes på din lokale kirke, rekreative center eller community college.

Hvis du ønsker at give efter for en trang, sætte det ud så længe som muligt. For at hjælpe dig med at udsætte din cigaret så længe som muligt, overveje at tage en tur eller nyder en noget vand før rygning. Du kan finde, at forsinke din næste cigaret lidt vil reducere din cravings. Hvis du ender op med hvert fald, i det mindste der var lidt længere, at du var i stand til at blive røgfri.

Prøv at udøve eller at deltage i en gym at holde dig fra at ryge, og at bedre dit helbred. Motion kan gå en lang vej at reducere stress forårsaget af nikotin tilbagetrækning. Start langsomt ved at tage vandreture omkring dit nabolag. Du bør drøfte dine intentioner med din læge før at forfølge enhver øvelse rutine.

Få masser af hvile, når du forsøger at stoppe med at ryge. De fleste mennesker har mere intens cigaret cravings sent om natten. Sene nætter er også normalt en tid når der er ingen andre omkring, hvilket betyder, at det er lettere at snige sig at én cigaret. Af sove restfully mindst otte timer hver nat, din mentale evner vil være mere akut og du vil have mere viljestyrke at overvinde din cravings.

Har kære støtter din beslutning om at stoppe med at ryge. Det er imidlertid afgørende, at de forstår, at du vil have positiv støtte, ikke bebrejde. Lad dem vide, at du sandsynligvis vil være gnavne i begyndelsen. Rygestop er en vanskelig proces, og at få støtte fra familie og venner er kritisk.

Når du stoppe med at ryge, undgå enhver udløsere, der er knyttet til din vane. For eksempel, hvis du altid ryge hvor du taler på telefonen, end du har brug at finde noget andet at gøre med dine hænder, eller gå til et andet rum til at tale, så du ikke tænke på tænde en cigaret. Kig efter et positivt alternativ til at fylde tid og distrahere dit sind.

Du er uden tvivl allerede bekendt med de mange sundhedsmæssige fordele ved ikke ryge. Mens vide, hvorfor du ønsker at afslutte er en god start, at vide hvordan er langt mere vigtigt, så husk tips du har læst her for at hjælpe dig lykkes. Hvis du hungrer cigaretter eller din motivation starter udflagning, genlæse tips ovenfor, og anvende dem. Du vil forynge din krop og nyder din nye frihed fra nikotin på i

Leave a comment