Top Tips om stationære computere at nogen kan Follow

At finde den perfekte desktop starter med denne artikel. Ved du, hvad det næste skridt bør være? Hvad bør du søger efter? Hvad er rigtigt og forkert i denne proces? Denne artikel kan hjælpe dig med at komme igennem hvad du har brug at forhindre anden gætte når du køber din næste desktop computer.

Folk give desktops væk gratis i dag, så se efter disse muligheder. Folk udskifter deres stationære pc’er med bærbare computere, derfor deres ældre men stadig funktionelle computere sælges for en sang. De fleste af disse skriveborde er i god form; men kontrollere computeren, inden du foretager et tilbud.

Når du opbygger din egen desktop computer være forsigtig hvilke produkter, du bruger. Nogle processorer vil ikke arbejde med nogle bundkort. Også, Sørg for at du får den passende RAM enhed. Sikre, at du tjekke kompatibilitet, når de køber produkter. Undgå fejltrin ved at købe uforenelig stykker vil gøre det muligt for dig at undgå problemer, når du opbygger din stationære computer og vil spare dig tid og penge.

Prøv at købe en desktop du har råd, der har kun de funktioner, du har brug for. Køb ikke en computer, som du simpelthen ikke har råd til. For at spare, være kræsne om komponenter og funktioner på den computer, du køber.

Kun købe en computer, som giver en stor garanti. Det er generelt for softwaren, hvis computeren starter funktionssvigt. Med garantien vil du være i stand til at få det repareret eller endda bytte det for en ny computer.

Hvis du overvejer en Mac, men de fleste af dine programmer til en PC, bør du tænke på at købe paralleller til Mac. Dette er et softwareprogram, der hovedsagelig tillader dig at bruge et PC-operativsystem lige på Mac. Med denne metode, kan du køre en PC-program, som du ejer. Selvfølgelig skal du også have en kopi af PC OS at installere.

Du kan finde den lige desktop computer til dine behov, start ved at skrive ned en liste over hvilke opgaver du vil udføre den. Din daglige opgaver vil afgøre hvad slags computer vil være det rigtige for dine behov. Hvis du kan lide at spille spil på din computer, skal du en, der er flere fremskridt end en person, der kun surfer på nettet og tjekker e-mail.

Mange fabrikanten omfatte ikke længere al nødvendig dokumentation på papir; i stedet, de lægge det online. Sørg for at du kan finde, hvad du har brug for online og at du har adgang til software og driver downloads.

Hvis du skal overføre betydelige video filer, bør du få en DVD optisk drive hos computeren. Du har måske ikke nok plads til store multimediefiler med et CD-drev. Du vil kræve plads, at du kan få fra en DVD. Det er et ekstra gebyr, men det vil spare dig problemer senere.

Tage disse oplysninger med dig, når du køber en computer. Holde dette Råd i tankerne, og du ikke vil ende med en dårlig aftale. Dette vil hjælpe dig med at komme foran i næsten enhver computer deal du indtaster ind, som kan hjælpe dig med at få en stor maskine

Leave a comment