Tjek disse teknikker til at reducere Stress

Stress kan være så skadelige som andre mentale tilstande. Højt stressniveau kan være invaliderende. Gøre en indsats for at fjerne så meget stress, som du kan fra dit liv ved at læse denne artikel og anvende tips.

Tage hvad understrege dig ud og antal fra 1-10. Start med mindre problemer som en 1, hele vejen op til katastrofer på en 10. Denne metode kan ofte hjælpe dig med at stoppe lider af stress på grund af mindre problemer.

Der er dem, der søger fritagelse for narkotika og alkohol, når de føler sig stressede. De kan føle sig midlertidig lindring, men stress kun kommer tilbage endnu værre end før. Narkotika og alkohol er dog aldrig en passende løsning. De er mere tilbøjelige til at komplicere deres liv endnu mere end de er til at løse dine problemer, stress.

Selv de mest uskyldige-tilsyneladende aktiviteter kan faktisk være medvirkende til at dine følelser af stress. Videospil kan synes som en god måde at slappe af og have det sjovt, men tilbringer timer om dagen på disse spil betyder, at du ikke har tid nok til at gøre alt andet, du skal gøre. Du kunne være glip af tid til at sove, eller tid til at spise et sundt måltid.

Oversigt over i din nuværende mestringsstrategier og se hvis du kan håndtere stress mere effektivt. Styr din reaktion på forskellige stressende situationer i flere uger. Undersøge dit svar og vurdere, hvor effektive disse svar egentlig var. Var de konstruktive måder at håndtere ting? Hvis du tror, du håndteret tingene godt, tænke på nye og bedre måder at nærme sig den samme situation.

En god afstressende drikke en kop varm te. Kava kava, passionflower, kamille og andre te er glimrende stress relievers. For at få de bedste resultater, lad teen stejle i mindst ti minutter før du drikker det. Prøv at have en kop hver morgen eller før sengetid om natten for at lette din stress.

Der er lejligheder når alt du har brug for at bekæmpe en stressende situation er at tale med en nær fortrolig. Frigive angst og pent op følelser høj grad forbedrer dit humør. Nyd en kop kaffe eller en telefonsamtale med et familiemedlem eller en nær ven, at du kan stole på.

Videospil er en glimrende måde for unge voksne til at lindre stress. Spille et computerspil får du fokuseret på noget andet og hjælper med at klare dit sind. Du kan spille alene eller sammen med andre. begge måder at forbedre dit humør.

Kunst og kunsthåndværk er en fantastisk måde at reducere stress. Laver nogen form for kreativ aktivitet kan få dit sind forfaldsdatoer og penge til lidt.

Stress forårsager millioner af dollars i tabt produktivitet inden for alle sektorer af økonomien. Det kan helt sikkert medføre nogen til at opgive hvilken som helst opgave, de laver i et forsøg på at undgå stressfaktorer de føler. Denne artikel bør have givet dig med strategier, som vil støtte dig håndtering af stress på måder, som du ikke se før

Leave a comment