Let at forstå Tips og råd om øjet Care

De fleste mennesker tror ikke rigtig, om øjet pleje. De er mere optaget af deres travle liv og deres relationer. Fortsæt læsning for at lære at beskytte dine øjne.

For den bedste eye sundhed anbefales det, at du kun kan se kvalificerede eye sundhed fagfolk. For at finde gode læger i dit område, søge personlige anbefalinger fra folk du kender eller gå online for at læse om patientinformation. Lidt forskning kan hjælpe dig med at finde den læge, der er rigtige for dig.

Din kost kan påvirke dit øje helbred. Undersøgelser har vist, at spise fødevarer, der er rigelige i vitamin E og C, zink og omega-3 fedtsyrer kan hjælpe med at forhindre makuladegeneration, grå stær og andre sygdomme. Du kan få disse rige næringsstoffer fra fødevarer som laks, tun, nødder, bønner, grønne bladgrøntsager, og appelsiner.

Hvis du stadig ryger, er det vigtigt at du straks stoppe. Ud over at forårsage lungeskade, skader rygning dine øjne. Nogen, der ryger langt sigt er i højere risiko for øjenskader. Hvis du afslutter nu, skære du ned din risiko for at få nerveskader eller grå stær.

Finde ud af, hvis nogen i din familie har øjet spørgsmål. Mange øjenlidelser er arvelige, så lad din læge ved, så du kan bestemme din risiko. Spørge ældre familiemedlemmer, så du vil vide.

Øge mængden af Omega-3 fedtsyrer i din kost er en fantastisk måde at tage sig af dine øjne. Prøv og skifte op din kost til at omfatte flere af disse fødevarer. Bladgrøntsager og fisk er gode måder at få disse fedtsyrer. Prøv at spise en afsoner en dag.

Overveje solbriller. Du kan beskytte dine øjne mod ultraviolette stråler med gode solbriller. For meget eksponering for UV-kan medføre grå stær eller makuladegeneration. Gå til solbriller, der giver 100% blokering fra UVA og UVB stråling, som tilbyder den bedste beskyttelse. Wraparound solbriller er især beskyttende.

Det er en god idé at have en saltopløsning i dit hus til at bruge som et øje flush. Dine øjne kan være beskyttet på arbejdspladsen ved at bære gode beskyttelsesbriller. De fleste mennesker ikke bære beskyttelsesbriller næsten hyppigt nok. Hvis du får sæbe eller husstand rengøring kemikalier i dit øje, er det bedste du kan gøre det samme til at rense dine øjne med en saltopløsning.

Forstå din familie eye sundhed historie. Nogle øje betingelser er arvelige. Det er derfor du skal lære, hvis et familiemedlem har dem. Dette tillader dig at tage skridt til at mindske dine chancer, eller sikrer, at du fange det hurtigt bør du udvikle et problem.

Det er kun naturligt, at dine øjne tørre ud nemmere, som du bliver ældre. Det hjælper for at spise en kost fuld af omega-3 fedtsyrer. Også, luft, der er enten for koldt eller for varmt kan gøre tingene værre. Sørg for at du ikke har luft blæser i dine øjne, der forårsager tørhed.

Nu hvor du kender et par ting om at tage sig af dine øjne, komme i gang! Ved at integrere din nye fundet oplysninger i sundhed vedligeholdelsesrutiner du allerede har på plads, sikrer du din vision forbliver på peak niveauer. Som du indarbejde disse tips vil du finde dine øjne belønne din indsat

Leave a comment