Stationære computere er fantastisk med den rigtige Information

Overvejer at købe en helt ny stationær computer? Hvis svaret er ja, så du sandsynligvis overvejer, hvad du har råd til med dine hårdt tjente penge. Der er mange ting at overveje, når shopping for en computer. Fortsætte med at læse denne artikel for at få et greb på pc’en marketplace.

Altid bruge antivirus-software. Uden det, kan malware inficere din computer og operativsystem. Denne software kan tage skrøbelige personlige oplysninger. Masser af tilgængelige programmer kan scanne og reparere maskinen regelmæssigt.

Få nøjagtige målinger af den placering, hvor du planlægger at sætte dit skrivebord. Hver model og mærke størrelse forskelligt. Nogle har et mindre ramme, og andre er meget høje. Vær opmærksom på hvad du vil være i stand til at passe.

Støv indre af dit skrivebord hver uge for at sikre ventilatoren arbejder godt nok til at køle komponenterne og holde det kører med maksimal effektivitet. Normalt er det temmelig nemt at tage sagen og derefter bare spray støvet væk med trykluft. Computeren vil forblive clean, og dine fans tilstoppes ikke.

Kontrollere tech sites online computer evalueringer inden du køber. Der er så mange valg, men når du finde en sammenligning artikel eller en “best of” redaktører anmeldelse, vil det gøre forskningen lettere.

Sørg for du får nogle form for en garanti på din computer, når du køber den. Det vil beskytte dig, hvis der er et problem med hardwaren eller softwaren. Typisk, vil du være i stand til at vende tilbage til butikken hvor du har købt det og få reparationer foretaget eller computeren erstattet.

Hvis du ønsker en Mac men har PC programmer, overveje at få paralleller til Mac. Denne software giver dig mange moderne funktioner. Med denne metode, kan du køre en PC-program, som du ejer. Gør opmærksom på, at du skal købe et PC-operativsystem sammen med paralleller til at få dette sæt op løbende.

Hvis du nyde PC gaming, og ønsker den bedste gamingcomputer til at håndtere alle dine grafik, er der et par faktorer at overveje. Til at begynde med, Sørg for, at computeren er udstyret med en lang-seriøs video card, en skærm med høj opløsning og et minimum hukommelse på 4 GB. Bedre dit spil med særlige controllere og tastaturer.

Lav en liste over de ting du vil gøre på dit nye skrivebord. Slags computer du har brug for er baseret på den form for opgaver, du planlægger at bruge det til. Hvis du kan lide at spille spil en masse, vil hvad du har brug for variere fra en person, der bare ønsker at tjekke e-mail og surfe på nettet.

Købe en computer med en skrivbar DVD-drev at overføre store filer. Et CD-drev kan ikke være nok til større multimediefiler. En DVD vil give den ekstra plads, du har brug for. Sure, det er flere penge, men det vil være en reel hjælp i løbet af din desktop liv.

Udnyt disse tips, når du er på udkig efter en ny computer. Du vil føle dig mere sikker på, om hvad du bør være på udkig efter når du vælger en ny maskine. En computer er en kostbar investering, som du bruger til at få en masse ting gjort, så den indsats og tid lagt i det. er afgørende

Leave a comment